Blai Peris

Blai Peris, una familia d’olivaires.

12/05/2021

Els nostres orígens.

Tot va començar l’any 1986, quan l’Eduard Peris va envasar el primer pot d’unes olives negres i arrugades, anomenades empeltre. Des d'aleshores, el negoci va començar a prendre forma gràcies a la seva capacitat de treball, el seu tarannà emprenedor i sí, la passió pel món de les olives de taula.

La seva inquietud per oferir un producte excel·lent, va portar a l'Eduard Peris a crear un mètode de conservació propi. Un procés de conservació de les olives natural, lliure de químics, que enfatitza les propietats gustatives i nutricionals de les olives.

Perquè blai PERIS?

L’Eduard va batejar l’empresa amb el nom del seu pare, Blai.  Actualment, el negoci ha passat a la següent generació, l’Alex i el Blai Peris.

A blai PERIS ens agrada l’autenticitat.

Sí, treballem de valent perqué volem delectar-te amb l’autèntic sabor de l’oliva ben conservada. De forma natural i sense parafernàlia. Olives amb gust d’olives. Olivades amb gust d’olivada i unes salses diferents i peculiars.

Anem a cavall entre Bot (Terra Alta) i Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedés), on tenim les oficines.

[·] Sabies que... [·]
La nostra fàbrica és una antiga granja de gallines reformada?
 

_______________
A més a més, les vistes des del nostre obrador són increïbles.Quan vulguis et convidem a descobrir-les!
Dins de la nostra fàbrica, ubicada entre camps d’oliveres, ametllers i vinyes, hi trobem el nostre obrador.
Es tracta d’una gran cuina on donem regna solta a la nostra creativitat i les nostres inquietuds.

Experimentem, descobrim i delectem els sentits a través d’un ingredient essencial a casa nostra, les olives de taula.

Oferir un producte únic i excel·lent, el 'leitmotiv' de blai PERIS.