LES SALSES

A la preuada dieta mediterrània el tomàquet, igual que les olives, és part bàsica de la nostra alimentació. Per això, en Blai Peris hem desenvolupat tres delicioses receptes de salsa de tomàquet artesanals, sanes i plenes de sabor.

 

 
 
SALSA TOMATISSIM SOFREGIT CASOLA

Hem rescatat una antiga recepta de sofregit tradicional. Es nota que està elaborada a foc lent, amb ingredients 100% naturals, per la seva cremositat i densitat. Es pot incorporar a multitud de plats, per exemple, sobre la pasta a l'estil italià, ¡deliciosa!

 

 
 
BRAVISSIMA SALSA INTENSA

Aquesta salsa té un toc de caiena que li aporta un saborós picant intens entre altres ingredients: oli d'oliva verge extra, tomàquet de branca i ceba tendra, julivert, alls tendres i olivada dolça. Pots realçar aperitius com patates braves, o per què no, carns i peixos i fins i tot arrossos.

 

 
 
BRAVISSIMA SALSA SUAU

Una versió més lleugera però també picant, a la qual hem incorporat xili de jalapa verda. Prova com a ingredient en vinagretes per amanides, és un sabor únic gràcies a la seva combinació d'ingredients naturals: oli d'oliva verge extra, tomàquet madur de branca amb ceba tendra, olivada dolça, julivert i alls tendres.