LES OLIVADES

La pasta d'oliva és un producte amb enorme gust i possibilitats gastronòmiques, i a més conserva totes les propietats de l'oliva original. Des de l'any 2000, estem innovant i oferint sabors que et sorprenguin dia a dia a la teva cuina.

 

 
 
OLIVADA EMPELTRE

La elaborem 100% amb oliva empeltre de taula. Té un gust suau, delicat i lleugerament ametllat. Pasteuritzada a temperatura adequada, aquesta olivada conserva totes les qualitats gustatives aromàtiques de la olives.

 

 
 
OLIVADA ARBEQUINA

Una gran olivada elaborada amb aquesta carnosa oliva. La preparem 100% amb arbequines macerades. Cada flascó d'aquesta deliciosa pasta monovarietal tanca tota la intensitat d'aquesta petita gran oliva.

 

 
 
OLIVADA AMB ALL

Un matrimoni que porta a la perfecció: l'all i l'oliva es volen, per això hem combinat un 94% d'olivada empeltre amb un 6% d'all, obtenint un agradable toc all. Un parell d'idees: Prova amb carns a la brasa, o substitueix amb ella a l'allioli.

 

 
 
OLIVADA AMB CACAU

Dos sabors amb cert toc amarg que combinen a la perfecció: cacau i olives. Hem fos aquests dos ingredients amb un 96% de pasta de arbequines i un 4% de cacau pur. Un resultat sorprenent que mostra tota la seva essència en plats calents.

 

 
 
OLIVADA PICANT

Què passa si barregem pasta d'oliva Empeltre en un 99,5% amb un 0,5% de picant? Doncs que obtenim la nostra Olivada picant, una sensació suau amb espurna, ideal per matisar plats com amanides, pizzes, canapès i al que s'atreveixi teva imaginació.

 

 
 
OLIVADA DOLÇA

També la podríem anomenar melmelada agredolça d'oliva. Per què? Doncs perquè conté mel i sucre bru en un 44%, i aquesta combinació et sorprendrà. Molt polivalent, es pot usar en plats freds, calents i fins i tot postres.