TRES GENERACIONS DE BLAI PERIS

Blai Peris porta en el seu ADN l'empremta creativa i emprenedora d'Eduardo Peris, alma matter de l'empresa des de 1985, quan va decidir envasar el primer pot de olives varietat Empeltre. El nom de la Companyia fa honor al pare d'Eduardo, i avui són els seus fills i nebots els que s'incorporen al projecte, col•laborant amb Eduardo en la diversificació i expansió de l'empresa.

 

 
 
UN ENTORN QUE IMPRIMEIX CARÀCTER

Entre camps d'oliveres, ametllers i vinya, cultius de les terres de secà propis de la Terra Alta (Tarragona), va néixer Blai Peris, una empresa familiar amb devoció per experimentar, descobrir, delectar els sentits a través d'una matèria primera humil i abundant en aquesta comarca del sud-oest català, bàsica en la cultura gastronòmica mediterrània i amb una infinitat de possibilitats: l'oliva.

 

 
 
LES NOSTRES ESPECIALITATS

Així va començar la diversificació, ampliant la gamma de productes: olives Arbequina i olivades de sabors, en una constant recerca de estudiats maridatges que sorprenen al consumidor. Trenta anys després, Blai Peris continua la seva aposta per aportar qualitat, creativitat i honestedat al món de l'alimentació. Avui podem parlar d'una família de productes que creix: Olives, olivades, salses de tomàquet i la nostra gamma de productes ecològics.

 

 
 
UN PROCÉS ARTESANAL I ÚNIC

Des d'aquell primer pot de olives empeltre, Eduardo Peris va continuar ampliant la petita empresa. Seguint el seu instint, va provar amb diversos mètodes de conservació que no oferien un resultat a l'altura de les seves expectatives, i que finalment el van portar a crear un de propi sense necessitat de recórrer a agents químics, obtenint així el resultat que ell volia: artesanal i de altíssima qualitat.